Termeni și condiții

Termeni generali

SC FENIX ANTICARIAT S.R.L. este o persoană juridică cu sediul în Rojiște, Str. Principală, Nr. 96, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/1320/2020, având CUI 42863554.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții. Utilizarea site-ului implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos, care reprezintă contractul dintre părți.

În calitate de proprietar și administrator al site-ului fenixanticariat.ro, FENIX ANTICARIAT S.R.L. își rezervă dreptul de actualizare și modificare a acestuia și a secțiunii Termeni și condiții fără o notificare prealabilă. În consecință, vă recomandăm să verificați periodic această secțiune pentru a fi corect informați cu privire la termenii și condițiile pe care agreați să le respectați.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de FENIX ANTICARIAT S.R.L. exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsură în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului fenixanticariat.ro este proprietatea SC FENIX ANTICARIAT S.R.L.

FENIX ANTICARIAT S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.fenixanticariat.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FENIX ANTICARIAT S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea FENIX ANTICARIAT S.R.L., sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Returnarea produselor

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afară spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, va rugăm să consultați secțiunea Politică de retur.

Plata și livrarea produselor

Conciliere

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârstă de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția că această să fi fost confirmată de către FENIX ANTICARIAT S.R.L. . Termenul de livrare a produselor - în 24-48 ore, în zilele lucrătoare, prin rețeaua de distribuție. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către FENIX ANTICARIAT S.R.L.. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depășesc 149,9 lei, transportul este gratuit.

Pentru comenzi mai mici de 149,9 lei se percepe o taxă de 15 lei.

Plata produselor comandate prin FENIX ANTICARIAT S.R.L. se poate face astfel: în numerar la livrare, sau plata cu cardul online.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul Stripe, iar FENIX ANTICARIAT S.R.L. nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Alți termeni

Politica de confidențialitate

Va invităm să accesați, de asemenea, pagina Politică de confidențialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagină noastră web.

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de FENIX ANTICARIAT S.R.L. , va rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: fenixanticariat@gmail.com. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și FENIX ANTICARIAT S.R.L. pentru utilizarea acestui site.

FENIX ANTICARIAT S.R.L. verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și va vom comunica acest lucru înainte de a livra comandă. În această situație, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate fără preaviz sau pot există erori de operare.