Politica de retur

Indiferent dacă ați făcut achiziția ca persoană fizică sau în contul unei firme (persoană juridică), beneficiați de dreptul de retur în termen de 30 zile calendaristice de la dată primirii produsului, pentru orice produs cumpărat pe site-ul www.fenixanticariat.ro

Dreptul de retur în termen de 30 zile nu afectează dreptul legal de retragere în termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambalajul original plus un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții, dacă este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveți la dispoziție acest Formular sau ne puteți transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

FENIX ANTICARIAT S.R.L. poate asigura preluarea produsului ce se dorește returnat de la adresa comunicată, sau puteți trimite direct produsul la sediul nostru (Str. Principală nr. 96, Rojiște, Dolj - destinatar FENIX ANTICARIAT S.R.L.), cu menționarea denumirii/ numelui clientului și a numărului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur (de la client către FENIX ANTICARIAT S.R.L.) va fi suportat de client în cazul în care motivul returului este determinat exclusiv de către client. 

Ulterior verificării produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituită, fie compensată cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de soluționare a returului este de 14 zile de la data recepționării produsului de către FENIX ANTICARIAT S.R.L.